Kies deze parel! De Laatste villa op Erf Duivenvoorde

Duurzame vrijstaande villa

De villa’s in het nieuwbouwproject De Groene Horsten zijn een moderne interpretatie van een gebouwen ensemble op een boerenerf. Het karakteristieke ‘Achterhuis’ en het ‘Voorhuis’ zijn, zoals op een echt boerenerf het geval is, via het dak verbonden. Van origine is het Achterhuis de bedrijfsruimte van een boerderij waarin ondermeer de deel, de stallen en de spoelhoek zich bevinden. Op Erf Duivenvoorde is deze villa een ware parel binnen het plan!  Het vrije uitzicht over de weilanden vanuit deze villa is echt uniek. Zowel binnenshuis als buiten is er alle ruimte om uw wensen te realiseren. Zo is de grote, multifunctionele begane grond onder andere zeer geschikt voor levensloopbestendig wonen of kantoor aan huis. Ideaal!

263m2

woonruimte

1400m2

buiten

1.485.000,-

v.o.n.

Villa 5

Het kopen van een nieuwbouwwoning kent heel veel voordelen. Zo is bijvoorbeeld de indeling van deze villa deels door u zelf te bepalen.

Het woonoppervlakte van de begane grond is zo royaal dat er plaats is voor meerdere zithoeken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kantoor of slaapkamer met badkamer op de begane grond in te delen. Met de makelaar kunt u uw woonidealen bespreken. Zo wordt uw nieuwe thuis de plek waar u nimmer meer weg wilt!

De 1e verdieping is ingedeeld met maar liefst 4 ruime (slaap)kamers en 2 badkamers. Zoveel ruimte als hier maakt het mogelijk om desgewenst met een binnenhuisarchitect tot een persoonlijk optimale indeling te komen. Een inloopkast, sauna, sportkamer, extra werkplek of chillkamer; er zijn zoveel mogelijkheden!

Optie: