Achterhuis - Erf Duivenvoorde

VILLA 5

VRIJ

De villa’s zijn een moderne interpretatie van een gebouwen ensemble op een boerenerf. Het Achterhuis en het Voorhuis zijn via het dak verbonden. Van origine is het Achterhuis de bedrijfsruimte van een boerderij waarin ondermeer de deel, de stallen en de spoelhoek zich bevinden. Het Achterhuis op Erf Duivenvoorde is een ware parel binnen het plan. Zo is het vrije uitzicht over de weilanden uniek. De villa biedt, zowel binnenshuis als buiten, alle ruimte om uw wensen te realiseren. Zo is de grote, multifunctionele begane grond onder andere zeer geschikt voor levensloopbestendig wonen of kantoor aan huis. Ideaal!

263m2

woonruimte

1400m2

buiten

1.485.000,-

v.o.n.

Achterhuis - Villa 5

De indeling van villa 5 is deels door u zelf te bepalen. Het woonoppervlakte van de begane grond is zo royaal dat er plaats is voor meerdere zithoeken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kantoor of slaapkamer op de begane grond in te delen. 

Onder het schuine dak van de 1e verdieping hebben we 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers kunnen indelen. Zoveel ruimte als hier maakt het mogelijk om desgewenst met een binnenhuisarchitect tot een persoonlijke optimale indeling te komen.

Optie: