De villa’s van de Groene Horsten genieten grote belangstelling! Momenteel staan 5 van de 7 bouwnummers onder optie. Dit betekent dat er nog 2 villa’s te koop zijn. Dus neem nu een besluit als u zich straks graag ziet wonen in de fantastische omgeving van de Duivenvoordecorridor. De woonomgeving waar je zomaar een hertje in je tuin kunt begroeten en eindeloos, vrij uitzicht hebt over de weilanden.

Wij lichten de 2 villa’s graag nog even toe:

VILLA 2 | ACHTERHUIS ERF NOORTHEY

In het Achterhuis heeft u alle ruimte! Een ideale, multifunctionele villa. Beneden is er alle ruimte voor meerdere zithoeken, maar kantoor aan huis of slapen en baden op de begane grond is ook mogelijk. Onder het sfeervolle, schuine dak van de 1e verdieping zijn in basis 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers ingedeeld. Uw kopersbegeleider adviseert u met plezier bij het uitwerken van persoonlijke woonwensen.

Verkoopprijs € 1.385.000 v.o.n. inclusief luxe sanitair, een aangelegde tuin met terras en vlonder aan het water!

VILLA 5 | ACHTERHUIS ERF DUIVENVOORDE

Het Voorhuis in combinatie met het Achterhuis zijn een moderne interpretatie van een gebouwenensemble op een boerenerf. Villa 5 biedt op de begane grond en op de verdieping volop ruimte! Op de website vindt u onder andere ingetekende plattegronden en sfeerimpressies; een basisindeling met nog alle ruimte voor uw persoonlijke woonwensen.

Verkoopprijs € 1.485.000 v.o.n. inclusief luxe sanitair, een aangelegde tuin met terras en vlonder aan het water!

Wilt u in aanmerking komen voor een van deze stijlvolle villa’s? De makelaar, Wim Nieuwenburg, maakt graag een afspraak met u. Klik hier door voor het maken van een afspraak of bel met 070 386 12 10.

Met vriendelijke groet,
Verkoopteam de Groene Horsten