Zeeën van ruimte voor een vrij leven
Een woonomgeving waar de zon altijd schijnt

Zeeën van ruimte voor een vrij leven

Thuis en in de omgeving is het goed toeven

Ontspannen en veilig wonen in de Duivenvoordecorridor

prachtige ligging

Goed bereikbaar

Centrale ligging bij scholen en winkels

In de Groene Horsten woont u centraal in het land met alle dagelijkse voorzieningen in de nabijheid. Groot aanbod van kinderopvang, scholen en winkels. De uitvalswegen A4, A12 en A44 bereikt u vanaf huis snel en eenvoudig. Aan de noordelijke kant wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Leiden-Den Haag, aan de zuidelijke kant door de Vliet met een directe vaarverbinding naar Amsterdam, Leiden en Rotterdam. Lopend, met de fiets, scooter, auto of bus bent u vanuit thuis snel waar u zijn wilt als u er op uit gaat.

EROP UIT

GENIETEN VAN DE OMGEVING

In de omgeving van de Groene Horsten hoeft het u aan niets te ontbreken. Wonend bij de Veursestraatweg en de Noortheylaan kunt u eenvoudig alle kanten uit. Hier woont u om de hoek Vlietlanden, het centrum van Leidschendam, Mall of the Netherlands, het Huygenskwartier in Voorburg, Damcentrum, Leiden, de Haagse stad aan zee, enz. Het grote aanbod van winkels, musea en horeca of het nabij gelegen kasteel Duivenvoorde zijn slechts enkele mogelijkheden voor als u er op uit gaat. 

CULTUUR EN NATUUR

ALS GOEDE BUUR

De Duivenvoordecorridor vormt een ecologische verbinding tussen het Groene Hart en de kust. Van laag naar hoog, van nat naar droog. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan flora en fauna. Via de bosrijke omgeving ontdekt u verschillende routes naar de meest bijzondere plekjes.  Alle seizoenen, elke dag kijkt u weer uw ogen uit. Het royaal aanwezige groene landschap in de Duivenvoordecorridor en de Vliet in de directe omgeving zijn elementen die de mens goed doen. 

Landelijk wonen tussen Leidschendam-Voorburg en Voorschoten

De Groene Horsten