Goed nieuws. We gaan starten met de bouw van de villa’s op Erf Duivenvoorde. Op dit erf is nog één villa beschikbaar, een ware parel binnen het plan: villa 5, type Achterhuis. Een prachtvilla met binnen en buiten alle ruimte om uw woonidealen te realiseren. En kijk de ligging; het vrije uitzicht over de weilanden is vanaf deze kavel magnifique!

VILLA 5 | ACHTERHUIS ERF DUIVENVOORDE

Een prachtvilla met de charme van de combinatie authentiek landelijk en modern wonen. Prachtig gelegen op erf Duivenvoorde in de Duivenvoordecorridor. De living geeft u het gevoel van vrijheid met het vrije uitzicht over de weiland, de grote woonkamer met gezellige woonkeuken. De begane grond is multi­functioneel, dit betekent dat deze zich onder andere zeer goed leent voor een eigen praktijk of kantoor aan huis of levensloop­bestendig wonen. De villa wordt opgeleverd met luxe sanitair en een stijlvol, goed bij de omgeving passende volledig ingerichte tuin met terras en ook een vlonder aan het water. Een nieuwe villa die duurzaam wordt gebouwd en alle hedendaagse comfort en luxe biedt. Ideaal.

BEZOEK DE LOCATIE

De makelaar, Wim Nieuwenburg, ontvangt u graag op deze bijzondere plek in de Duivenvoorde­corridor. Hier beleeft u namelijk pas goed hoe fijn u kunt wonen als u kiest voor een van de villa’s in de Groene Horsten. Hier kunt u een afspraak maken of bel met 070 386 12 10.

Het team van De Groene Horsten wenst u fijne kerstdagen en een gezond 2021 toe!